Snowboard (Kayak Sörfü)

Snowboard (Kayak Sörfü)

Snowboard, özellikle giysilerinin günlük giysilere yakın tarzda tasarlanması, Snowboardçu''nun yan ve esnek duruşu bilhassa gençler arasında bir anda Snowboard''u bir tutku haline getirmiştir.

Serbest Stil Kayak

Serbest Stil Kayak

Serbest stilde Mogul stilinde mogul adı verilen küçük çıkıntılarla dolu yüksek bir tepeden aşağıya doğru kayarken iki rampanın da üzerinden atlamak gereklidir. "Aerial" stiliyse bir rampa üzerinden atlayıp havada dönüşler ve spinler yapmayı içerir

Kar Kızağı

Kar Kızağı

Kızağa binme, hem yetişkinler hem de çocuklar için eğlenceli ve sosyal bir deneyimdir. Çocuklar genelde sadece dağa tırmanırlar ve kızaklarıyla aşağıya kayarlar. Bununla birlikte, kızak binme, kayak liftlerini kullanarak ta mümkündür.

Telemark (Dönüş Kayağı)

Telemark (Dönüş Kayağı)

Telemark Kayak diğer bir ifade ile dönüş kayağı, ayakkabıların kayağa önden tutturularak topukların serbest bırakıldığı her türlü zeminde kaymaya elverişli yeni bir kayak tekniğidir.

Kar Ayakkabılı ( Hedikli ) Arazi Yürüyüşü

Kar Ayakkabılı ( Hedikli ) Arazi Yürüyüşü

Işıldayan kış manzarasındaki yürüyüş büyüleyici olabilir. Özel bir şekli de insanların toz kar üzerinde hareketli olabilmesini sağlayan kar ayakkabılı arazi yürüyüşüdür. Kar ayakkabılarıyla, sadece kış kuşlarının ve küçük hayvanların ayak izlerinin bulunduğu yerlerde deneyimler yaşamak mümkündür. Dahası, geceleyin el feneri vasıtasıyla yürüyüşte eşsiz bir deneyimdir.

Kar Motoru

Kar Motoru

Güzel bir manzara eşliğinde kaymak, taze karlarda savrulmak, büyük kar bulutlan içinde yol almak gerçek bir keyiftir. Bununla birlikte, kar motorları sadece tek başına dolaşmak için kullanılmaz. Kar motorları rafting botlarını çekmekte de yaygın olarak kullanılır.